WOW 120 Skydiving record- the countdown has started!

De tijd vliegt in de zomer, kunnen we vertragen? Tussen het werk door trainen met Red, vrienden zien, nog meer springen, sporten, buiten zijn, ijsjes halen. En toen was het alweer half juli geweest. En dat betekent: het damesrecord staat voor de deur!

Met de gedachte om jullie hierover meer te vertellen, ploft ook de WOW mail binnen met alle record info. Nog even de laatste zaken regelen met betrekking tot de verzekering en gear. Oh ja, verzekering, FAI licentie en al die gein. Gelukkig al ervaring met vorig jaar, dus no worries!

Dit weekend nog een paar opwarmsprongen maken ( lees tandemvideo’s) en hopelijk een paar fun-jumps. Zondag voor het hebben we ook nog de tijd om uit de AN-28 te springen. Dat is het kleine zusje van de AN-72, de big lady. Maar goed, over het record.

WOW wat is dat?

De afkorting van WOW staat voor: Women on Wings, de werkgroep waar al deze sprongen onder worden gemaakt. Gaaf toch? We springen met vrouwen uit heel Europa, dus dat wordt weer gezellig en nieuwe vriendinnen maken. Daarnaast draait er ook een side project, hier mogen ook mannen aan meedoen!

WOW nummer 120

Als ik je vertel dat er 120 slots zijn, wat denk je dan? 120 kwebbelende vrouwen, dat is een kippenhok? Af en toe zeker wel, maar tijdens de voorbereidingen en sprongen is er focus! De wil om te presteren is enorm en de focus om die reden ook. Met het sequential record in 2016 was er veel focus en hebben we bizar veel records gemaakt en gebroken. Nu gaan we voor 120 dames in een 1 punts record. Alhoewel …. 1 punt. Als het lukt gaan we voor een meerpunts record. Maar voor een aanvraag moet je precies indienen wat je gaan doen. Dus record voor 1 punt = 1 punt leggen.

Dagindeling WOW dames record

Vanaf maandag gaan we aan de slag. Met mijn medereiziger in crime, Illona, ga ik zaterdag al naar Oekraïne om bij te komen en zondag een paar hopjes te maken. Even uitwaaien, bijkletsen met iedereen en genieten van het er zijn. Kortom, op adem komen. Vanaf maandag is het showtime, we starten met losse trainingen en vanaf dinsdag gaan we voor de records. Donderdag is de laatste dag, maar als er nog niet zijn hebben we de vrijdag ook nog.

Ik ga proberen regelmatig een update te geven, het internet in het fantastisch hotel is goed, dus I’ll try to keep u posted!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.