Uitdaging 3: klankschaal sessie en intuitief tekenen/schilderen

November, altijd zo’n bijzondere maand. Het jaar is bijna voorbij en de tijd is er om nieuwe plannen te maken. Voor het skydiven is dit al gebeurd, voor mijn private leven heb dit nog niet helemaal gedaan. Ik wilde wel nog eens rust pakken en iets anders doen.

Daarom heb ik een middag bij Soulvibrations geboekt om een klankschaalsessie bij te wonen en daarna je intuitie te laten spreken tijdens het tekenen/schilderen.

Klankschaalsessie

Nadat we ons hadden geinstalleerd op een matje met een dekentje, kussens en oogpads, begon Kristina met de klankschalen te laten spelen. Zij gebruikt ook daarbij haar intuitie om bepaalde schalen te laten resoneren. Een bepaalde toon kan een chacra activeren omdat de frequentie van de klank de juiste is. Wil je meer weten? Check deze page. De sessie was enorm rustgevend, hoewel ik op een gegeven moment, ver op het eind van de sessie mijn ogen open heb gedaan om het licht en de blauwe lucht te zien. Sommige deelnemers zagen bepaalde kleuren als een bepaalde klank werd aangeraakt.

Tekenen/schilderen

Toen we weer helemaal wakker waren, konden we gaan genieten van de omgeving van de Santspuy, de lokale aspergekwekerij en wijngaard waar de workshop werd gehouden. Vanuit de wandeling konden we onze creativiteit kwijt op papier of canvas. Het was erg fijn om mijn creativiteit weer eens te laten stromen.

Foto: Kristina

De resultaten waren erg leuk en bevatten veel organische en natuurlijke vormen, misschien ook wel logisch omdat we ons midden in de natuur bevonden. Het was erg leuk om andere mensen te ontmoeten en te ervaren hoe het is om weer dichter bij jezelf te staan.

Ik heb een heerlijke middag gehad. De gave locatie en de goede begeleiding van Kristina waren super en de fijne hapjes en wijn van de Santspuy maakten het helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.