Team Red vrije val Texel

Skydive life behind the lens: Team Red

Wat is dat genieten… in vrije val boven Texel en je hoeft alleen maar naar beneden te kijken. Wel met behoorlijk wat focus in ogen en natuurlijk de camera lens gericht op Team Red. Go is go. De camera staat op mijn hoofd. Branden de juiste lampjes? Dan weet ik bijna 100% zeker dat ik beelden heb. Techniek wil je nog weleens in de steek laten ( ook weer ondervonden). Lang leve het fenomeen 2 video camera’s op je helm. Momenteel werk ik nog met een Sony CX115 en een GoPro3+ (BLK).

En filmen boven Texel is prachtig. Net als het parachutespringen hoor! Het vliegen is al genieten boven de Wadden en daarna draai je in boven het vliegveld om te exitten. Uitklimmen met je gezicht richting de zee deze keer en op vrijdag was het supermooi met de laagstaande zon.

Afgelopen weekend 24 sprongen gemaakt met Team Red, waaronder nummer 1500. Op naar de 2000 lijkt me! Kan ik nog mooi veel werken aan mijn video skills, want ik vind het enorm leuk om te doen. En over Team Red: super samenwerking en dat zag je terug in het goede verloop van de sprongen. Dat er af en toe een exit funnelde (lees: niet lukte), dat hoort erbij. Maar skydivers met (minder dan) 200 sprongen al op zo’n niveau te zien vliegen, dat is enorm gaaf! Ja, het klopt dat er 1 ervaren springer tussen zit in de formatie. Weet jij wie-wie is?

Skydiving Team RED NL

2 thoughts on “Skydive life behind the lens: Team Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.