Pieterpad dag 1

Verticaal mag ik niet filmen van WordPress… Daarom enkel de link. Iedere dag leer je wat.

https://youtube.com/shorts/znbaSAydHTo

https://youtube.com/shorts/9a0yFGoYmLo

Vanuit Groningen met de trein naar Bafflo, nee Winsum. Stationnetje te laat uitgestapt. Terug met de trein en daarna ontbeten in de zon. Ik had mooi de tijd om een rondje door Winsum te lopen om de highlights te bekijken. In de bus stapten ook twee andere Pieterpad wandelaars in. Handig, we hebben op het startpunt foto’s van elkaar kunnen maken, ter herinnering dat je hier echt bent geweest. De proloog heb ik niet gelopen ivm het aantal kilometers dat ik nog ging maken en afgelopen zomer zijn we aan deze kant van de kust geweest, ik wist hoe het eruit zag. Ook wilde ik de tijd hebben om onderweg te stoppen voor foto’s of een koffie. Dat tweede was een uitdaging. Gelukkig had ik al koffie op en kon ik er tegenaan.

Impressie Pieterpad etappe 1 en 2

Ik vond het prachtig. Dat een gebied zo plat kan zijn, blijft me verbazen. De hoeveelheid vogels op en rond het water waren erg mooi. Het gras was zo groen en de lucht zo blauw dat het pijn deed aan je ogen. In Groningen stad aangekomen, ontkwam je niet aan de drukte. Wat een verschil met het buitenleven.

Bij mijn overnachtingsadres aangekomen, gerekt en gestrekt en thee gedronken. Even bijtanken. Daarna verder bijgekletst en lekker gegeten. Dank, Irene, dat ik welkom was! Ik hoop je snel weer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.