Fanny in camera suit in Weembi

Met je camerasuit de tunnel in?!?

Misschien wel gezien op Insta, maar ik heb inderdaad met mijn camerasuit in de tunnel gelegen. Waarom? Dat leg ik je uit…

Om mijn nieuwe pak beter te leren vliegen heb ik ook feedback nodig. Het pak van TonySuits verschilt nogal van mijn oude pak. Vooral de booties zijn nogal anders dan van mijn Parasport of Bev-suits. Deze booties zet je recht in de wind, maar de Tonysuit booties gebruik je als blade. Hierdoor moet je je benen anders in de wind presenteren.

En omdat ik buiten boven de formatie lig en er niemand is die mij feedback kan geven, besloot ik de tunnel in Lille, Weembi in te gaan. Ik heb mijn suit en een “setje” van daar gedragen om de wings op zijn plaats te houden.

De eerste sessie heb ik hoog-laag, voor-achter en mezelf comfortabel voelen getraind. Dat ging op zich prima, geen rare dingen, maar ik merkte dat ik meer op mijn benen mag vliegen en mijn armen in de wind mag houden. Hierdoor blijven de wings ook op spanning.

De volgende sessies heb ik geprobeerd me te laten burbelen, hierdoor moest ik reageren op de wind die ik niet meer had. Dat heeft mij wel veel informatie gegeven, waardoor ik nu buiten ook beter bij de formatie lig en me comfortabeler voel. Daardoor kan ik mijzelf weer prikkelen om de angle te verbeteren en nog betere beelden te maken. Het blijft een proces van leren en doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.