Lesavond canopy control A- en B-brevet

Hoe kan ik keer op keer op bij de ‘T’ landen? Waarom heb ik moeite met het landen bij weinig wind? Hoe kan mijn vlieg- en landingskwaliteiten verbeteren?

Ben jij bezig met je takenlijst voor A- of B-brevet en wil jij weten hoe je gericht kunt werken aan de taken voor canopy control? Kom dan vrijdag 5 mei naar de theorie-avond canopy control en leer hoe jij meer uit je parachute kunt halen. Het begint om 19.00 uur in het clubhuis van de ENPC.

 

Het doel van de avond is dat we in zo’n 1.5 uur tijd een gevorderde basis kunnen leggen voor het vliegen onder een parachute. Onderwerpen als circuit-planning, “canopy flight dynamics” en het effect van wingload en downsizen komen aan bod. Ik ga vertellen wat stuurinput doet met je parachute en hoe je preciezer kunt vliegen. En hoe je een gedegen plan maakt voor je circuit en hoe je gericht kunt trainen om consistent op bij de ‘T’ te landen.

 

Wil jij meer uit je parachute halen, meer plezier halen uit het vliegen onder je parachute en vooral ook veilig leren vliegen? Stuur dan een e-mail naar danny.dorfel+canopycontrol@gmail.com en vermeld daarbij ook je sprong-aantal en brevet (Static-Line / A-brevet).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.