Fixed!

Het eerste record is gezet!  57-way met 3 punten. Enkel vrouwen!

BAM!

We zijn begonnen met 58 dames. Maar… 1 van de ladies bleek de licentie niet op orde te hebben, dus die is eruit gehaald. Gelukkig op tijd!

Het verloop van de sprong

Dus sprong uitlopen, de 2e en 3e figuur goed doornemen. Exit uit de vliegtuigen en de beweging naar de formatie. Toen konden we weer omhangen en de vliegtuigen instappen. Of erin vouwen, hoe je het bekijkt, Er past best wat in een Antonov en gelukkig zijn de meeste vrouwen niet heel groot.

We gingen ook aan de zuurstof, omdat we hoger gingen. Vanaf 15.000ft of hoger moet je aan het zuurstof om hypoxic te voorkomen ( vrij vertaald een zuurstoftekort). Kortom, slang in je helm en hijsen maar 😉 .

De sprong hadden we al goed doorgenomen, alle frames ( tussenplaatsen) en de line-up in het vliegtuig. Ik ben dus een floater, dat betekent vroeg het vliegtuig uit en terugvliegen. Erg leuke plaats en lekker de ruimte om te bewegen. Het houdt in dat ik scherp moet zijn om de count te zien en gelijk weg te zijn.

57 vrouwen

Het dameserecord is gelegd met 57 vrouwen. Dat houdt dus in dat er ruim 40 vrouwen niet in het record zitten. Erg balen dat we niet met zijn allen kunnen vliegen, maar er zijn voor deze dames ook kansen om nog in het record te komen als we doorbouwen. Inmiddels zijn we met 60 voor het nieuwe record.

Deze dames zitten niet aan de grond. Zij maken sprongen met Kate ( DE Kate). Hierbij hebben ze de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en te groeien. Dat is een unieke kans die je met beide handen aan moet pakken. En ik begrijp volledig dat je erg baalt dat je niet in het record zit, maar als het vandaag niet lukt om de 60 en 62-way te maken, dan moeten we morgen nog verder met hetzelfde figuur en dezelfde slots.

Inmiddels is het alweer donderdag. Ontbijten, ff chillen, bus in, checks bij de DZ, gear in orde maken. Check op FB alle foto’s!

One thought on “Fixed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.