Blok43 skydiving team

ESL 2017 dag 2

Op naar dag 2. Een goede nachtrust en lekker ontbijt lieten ons klaarstaan voor de laatste vier rondes van de wedstrijd. We hadden nog een kans op het op podium te komen, maar vliegwerk met een PLUS was dan wel een vereiste. Gestart met een 22-21. Leuke sprong, want als point mag ik dan buiten staan. Exit was aardig. Enkel de OC was bij mij, maar de rest lag netjes in he vlak. De 22’s draaiden aardig, de 21’s ook. Goede opbouw van de blocks was een vereiste en rustig sluiten ook. Anders nam je de wobbel mee het volgende figuur in.

De 7e sprong was een met solo spinners en de zeven moest iedereen solo 360 graden draaien. Kortbij blijven, niet te ruw draaien, let op teamspeed. Late headswitch voor een rechte draai om de as. De 2e random sprong was helaas alsnog met een funnel. Hierdoor verloren we punten, maar zonder exit geen skydive. Echter groeide het vertrouwen in de E-exit wel, waardoor we de laatste sprong, 1-A-15 er met een E afgooiden en vlot ombouwden naar de 1. Die vloog fantastisch. De 15’en hadden iets rustiger gemogen, maar goed, wedstrijd element.

Al met al op een 4e plek beland met slechts 4 punten minder dan de 3e plaats. Niet slecht met alle funnels. Werkpunt voor 2018, exits gegarandeerd hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.