Challenges en avonturen

Parachutespringen, voor velen van ons een grote overwinning als de sprong gemaakt is. Voor mij is het bijna normaal te noemen om uit een goed werkend vliegtuig te springen met een parachute op mijn rug. Iedere keer focus ik me op wat ik ga doen, dus noem het niet achteloos. Met zorg bereid ik mij voor en geniet ik van de vrije val en tijd onder de parachute. Maar ik houd ervan om uitgedaagd te worden. Daarom ga ik ook meer schrijven over mijn challenges en avonturen. Deze ga je terugvinden in de blog en ik ga ze hier zo goed mogelijk terugplaatsen, zodat er iets van logica in blijft!

Wil jij mij uitdagen om een avontuur aan te gaan? Stuur me een bericht en ik kom graag met je in contact. We kunnen natuurlijk ook samen een challenge bedenken en uitvoeren. Niks is te gek en het avontuur maak je zelf!

De challenges die ik heb gedaan:

Het is geen grote lijst… totaal niet. Ik ben wel iemand die grenzen verlegt, valt dat ook onder uitdagingen? Ik vind het niet erg om spierpijn te hebben, moe te zijn, nieuwe gerechten uit te proberen. Maar vaak zit de uitdaging in de kleine dingen heb ik gemerkt, die heel dicht bij mij staan.