NKP 2017

De NKP zit er op en we kunnen terug kijken naar een geslaagde wedstrijd. Wat het ons heeft gebracht? Een gouden plak, met 10.1 gemiddeld. Daar zijn we maar een beetje trots op. Vanwege de minimale training hadden we niet het idee dat we richting de 10 zouden kunnen. Blijkbaar zijn er toch wat kwartjes gevallen en hebben we mooie sprongen gemaakt.

Woensdag avond kwam iedereen binnendruppelen. Onder het genot van een Bossche bol en een biertje ( bijna traditie bij de 1e wedstrijd van het seizoen) hebben we de sprongen uitgelopen. Dat de vibe er weer was bleek wel uit de humor die we hadden, maar ook het vermogen om met wat meer concentratie de sprongen door te lopen.

Donderdag vroeg begonnen, om 0900 ging de eerste load van dek op Paracentrum Texel. Wij volgden niet veel later. Wouter mocht wat harder rennen, hij filmde ook nog Stratos4. Al met al kwamen we tot 4 sprongen, dit vanwege de buien en donkere wolken die overvlogen. Ondertussen hadden Hans van PCT  en zijn vrouw grote pannen andijviestamp gemaakt, we konden gelijk aanschuiven nadat we de sprongen voor vrijdag hadden doorgelopen.

Ondertussen keken we nog eens kritisch naar de scores, dit zag er vrij aardig uit voor ons. Dimension een paar punten achter ons. Niet teveel verslappen en gewoon de lijn vast blijven houden. Op vrijdag hebben we dat maar gedaan. Omdat Sara (helaas) weg moest vrijdag avond, hebben we ronde 7 tot en met 10 in een versneld tempo versprongen. Anders hadden we zaterdag met een invaller moeten vliegen en we vinden het gewoon het leukst om in de originele samenstelling de wedstrijden te vliegen. Alleen R10, dat was een typisch gevalletje brainlock bij de point, maar goed, deze was al buiten tijd 🙂 Gedurende de dag bleek ook dat we goed aan het uitlopen waren op de andere teams, dus de eerste plaats leek wel zeer zeker die van ons te worden.

De wedstrijd hebben we gevlogen met 1 bust ( fout), dat is zeer weinig en dat houdt ook in dat er nog meer uit te halen is. Inmiddels zijn we indoor weer aan het trainen met Sven ( ISR FireFlash) om ons voor te bereiden op de ISR GP en ook de Belgische indoor kampioenschappen! Maar eerst gaan we nog naar Saar-Louis, Weizen drinken en worst eten, ahum,… de ESL springen!

Check de scores van de NKP hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *