Exit Beaver - Foto: Fanny

En dan mag je uit de Beaver!

Yes, weer een vliegtuig erbij in het lijstje! De Beaver. Een oud vliegtuig wel te verstaan. Nu met plaats voor 4 para’s en twee piloten. Met lampje wat op rood en groen gaat, maar zonder deur!

Bijzonder is dat het vliegtuig enorm snel van de grond is en dan best wat lift creeert. Daarna gaat het niet zo hard meer, we zijn op het gemak naar 3500ft + gevlogen om te spotten (kijken waar je bent) en uit te stappen. De heren voorin vliegen zonder GPS en kunnen moeilijk uit het raampje kijken. Wij hadden alle ruimte om te spotten doordat er toch geen deur was. Dus hoofd naar buiten en kijken maar. Natuurlijk maakt zo’n vliegtuig geluid, maar vanbinnen viel het nog mee vond ik. Misschien dat ik gewend ben aan die overload aan herrie en ik draag nog altijd mijn 2Pluxx oordoppen.

Natuurlijk kan ik jullie foto’s niet onthouden, dus bij deze om een beeld te krijgen. Een aantal foto’s zijn gemaakt door Boy, waarvoor dank! Helaas geen tijd gehad om zelf uitgebreid foto’s te maken. Ik heb uit dit vliegtuig kunnen springen tijdens het feestweekend van Skydive ENPC, de vereniging bestaat 70 jaar en is daarmee de oudste parachutistenvereniging van Nederland!

De Beaver – foto: Boy
Para-humor. Foto: Boy

De piloten - foto: Fanny Op 3500ft - foto: FannyDe NAN vliegt langs - Foto: FannyExit Beaver - Foto: Fanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.