D-Day voor de women on wings

Inmiddels dag drie in Oekraïne en vandaag is de dag. De dag dat we een tweetal groepen hebben met vrouwen. De dag dat we een groep van 58 en 40 dames hebben. De dag dat de groep van 58 3 punten gaat leggen. Drie punten met 58 dames. Een nieuw wereldrecord in de sequentials.

Hoe het komt dat we met twee groepen aan de slag gaan, er zou toch een 120 1 punts record worden gelegd? Klopt. Uit twee Antonovs 72. Echter, geen A72’s. Wel 2x een A28 en een Turbolet. Daar krijgen we geen 120 vrouwen in ( en uit). Dus tijd voor plan B of C . Plan B was het grote 400 pax vliegtuig van de Oekrainse defensie. Helaas, dat ging ook niet werken, dus over op plan C.

De kwalificaties

De eerste dagen hebben we gewerkt om in shape te komen, elkaar te leren kennen en je te kwalificeren. Vandaag, woensdag, de grote dag. En ja… ik mag mee. Blij? JA! Gespannen? Een beetje. Never change a winning look, en doe je best, haal het maximale uit jezelf. Ik vind het jammer dat we geen 120 way gaan leggen. Het zou voor mij ook het derde deel van de trilogie zijn ( 33 way NL, 56 EU/ World en dan de 120 EU). Dat wordt nog vervolgd. Nu op naar meer wereldrecords op mijn naam. Mijn skydive vriendinnetje Illona is er ook bij en zij zit ook in de record ploeg.

De groep dames die al geselecteerd was waren al goede dames, het kleine team is daar weer een selectie van. Teleurstelling bij een aantal dames, vreugde bij andere ladies. Voor mij voelt het ook dubbel. Blij dat ik erin zit, maar ook die spanning dus. Ik kan en mag het niet verkloten. 

Waarom Oekraine?

Omdat we dus vliegtuigen zouden hebben. Maar we hebben in ieder geval ruimte, blue skies en gezelligheid. Oh en bier. Voldoende. Het is wel een stukje reizen, voor ons met een niet geplande overnachting in Warschau. Gelukkig met een hele ploeg, dus gezelligheid en ook nog even de stad in geweest. Zondagavond waren we er eindelijk. Dus geen funjumps meer kunnen maken, gelijk over naar de serious sh*t. Voor mij eindelijk weer een ander pak, deze keer zonder vleugels. Ja, ik vlieg in geel.

De eerste dagen waren al erg leuk. Je slot leren kennen, bijkletsen, springen, genieten van de zon.

Ok. Time to go. keep u posted!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *